The San Antonio Parks Foundation Presents The 36th Annual Jazz’SAlive Music Festival Set for September 20-21, 2019 in Travis Park
The full lineup and stage schedule, as well as details on additional programming happening in and around Travis Park at this years Jazz’SAlive festival have been announced by The San Antonio Parks Foundation. The lineup, schedule and other programming can be seen here, or below:
FRIDAY, SEPTEMBER 20, 2019:
5:00pm-6:30pm (90 MINS) – TOMAR & THE FCs
6:30PM-7:00PM (30 MINS) – RAT KING COLE
7:00pm – 8:15PM (75 MINS) – WILL OWEN GAGE AND THE ALAMOTONES
8:15PM-9:00PM (45 MINS) – TONY ROMERO & THE SPIDERS
9:00pm -10:30pm (90 MINS) – LAO TIZER BAND
10:30PM-1:00AM – OLD FASHIONED SWING DANCE AFTERPARTY AT ST. ANTHONY SKY TERRACE
SATURDAY, SEPTEMBER 21, 2019:
10:00AM-12:00PM – YOSA INSTRUMENT PETTING ZOO + COMMONWEALTH BRUNCH
12:00PM-6:00PM – CREATIVE YOUTH VILLAGE BY PARKS AND REC
1:00PM-2:00PM (60 MINS) – ADRIAN RUIZ QUARTET
2:00PM-2:30PM – (CODEUP/GEEKDOM – JAZZ MEETS TECH IN THE PARK)
2:30PM-3:30PM (60 MINS) – THE JAZZ PROTAGONISTS
3:30PM-4:00PM – THE HESS BROTHERS TRIO
4:00PM-5:00PM (60 MINS) – KEN SLAVIN
5:00PM-5:30PM – AJAM (ALAMO COLLEGE JAZZ BAND)
5:30PM-6:30PM (60 MINS) – US AIR FORCE BAND – DIMENSIONS IN BLUE
6:30PM 7:00PM (30 MINS) — GEORGE PRADO & CHUCK GLAVE
7:00PM-8:15PM (75 MINS) – AARON PRADO SEXTET (WITH JACQUELINE SOTELO / JOHNNY P)
8:15 PM – 9:00PM (45 MINS) – EDDIE & THE VALIANTS
9:00PM-10:30PM (90 MINS) – DIANNE REEVES
10:30PM-1:00AM – ‘WINE DOWN’ AFTER PARTY WITH JOSE AMADOR AND NATIAOAT COMMONWEALTH / BURNS BUILDING LOBBY (JEFFERSON ST.)
VIP tickets and table info can be found here.
For more information* on Jazz’SAlive visit: San Antonio Parks Foundation
The luxurious St. Anthony Hotelwill play host to one of Jazz’SAlive’s official after parties on the hotel’s rooftop Sky Terrace, with its gorgeous views of downtown San Antonio. The “Old Fashioned” Swing Dance will take place on Friday, and will kick-off following the evening’s headliner in the park. The Official Jazz’SAlive Wine Down After Party on Saturday night will take place at the brand new Commonwealth location in the Burns Building on Jefferson St. and will feature Jose Amador & NATIAO.
In addition to the exciting musical line-up, an instrument petting zoo from YOSA and the Creative-Youth Village from Parks & Recreation, will be offered through their generous support. Delicious craft food and a variety of local food trucks will be throughout Travis Park for all to enjoy both Friday and Saturday. The festival will also multiple beer stations, along with a cocktail tent, where attendees over the age of 21 can enjoy craft cocktails from local mixologists, and enjoy a spectacular view of the main stage! The festival also include a fun Saturday morning brunch event which will feature crepes and mimosas from Commonwealth Coffee Co.!
About San Antonio Parks Foundation
Organized in 1981, The non-profit, donor-supported San Antonio Parks Foundation is a philanthropic partner of the City of San Antonio’s Parks and Recreation Department, which stewards the City’s more than 247 parks and 150 miles of trails. All monies raised support and accelerate impactful and transformative park projects from playgrounds to lighting, beautification, accessibility, shade, recycling, water conservation, resurfacing walking paths, signage, restoration, and more. Funding for parks projects is provided from municipal, foundation, and corporate grants, and individual gifts.